Peruskurssit 2024

Kata guruma

Nyt on taas se aika vuodesta kun tehdään päätöksiä aloittaa uusi liikuntaharrastus. Miksipä ei tutustuisi monipuoliseen japanilaiseen kamppailulajiin; Budō Taijutsun harjoittelu käsittää aseettoman kamppailun iskuin, potkuin, nivelväännöin, heitoin ja kuristuksin sekä aseellisen kamppailun miekkaa, seivästä, keihästä ja muita perinteisiä japanilaisia aseita käyttäen.

Vuoden 2024 ensimmäiset peruskurssit alkavat tammikuussa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan. Päivät ja kellonajat tietenkin vaihtelevat paikkakunnittain.

Lisäksi voit ottaa suoraan yhteyttä eri paikkakunnilla toimiviin dojoihin ja tiedustella miten aloittaa harjoittelu mikäli paikkakunnallasi ei heti vuoden alusta järjestetä kurssia: https://www.bujinkan.fi/index.php/harjoituspaikat/


Vastaa