Peruskurssi Tampereella alkaa 23.8. klo 19:00!

Bujinkan Budo Taijutsun peruskurssi Tampereella alkaa tiistaina 23.8.2022 klo 19:00. Mukaan pääsee myös koko syyskuun ajan!

Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen kamppailulaji jossa harjoitellaan monipuolisesti sekä aseetonta että aseellista kamppailua. Harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lajissa ei ole kilpailua.

Peruskurssilla harjoitellaan mm. lyöntejä ja potkuja, torjumista ja väistämistä, kaatumis- ja pyörähtämistekniiikoita, sekä heitto- ja lukkotekniikoita. Kurssilla tutustutaan myös perinteisiin japanilaisiin aseisiin kuten miekkaan (katana), salkoaseisiin (bo) ja heittoaseisiin (shuriken).

Pyrimme turvalliseen ja toisia kunnioittavaan harjoitteluun, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa sekä kokonaisvaltaista kehonkäyttöä.

Peruskurssi harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 19-21. Myös lauantain harjoituksiin (klo 10-12) saa halutessaan osallistua.

Kurssi kestää marraskuun loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollista graduoida ensimmäinen vyöarvo (9. kyu).

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot soittamalla tai WhatsApp +358 400 473 650 (Janne) tai sähköpostilla bujinkantampere@gmail.com

Harjoituspaikka sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla, Hatanpään valtatie 34 D 107. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa.

Harjoitteluvarustukseksi riittää t-paita, verryttelyhousut (tai budo-gi) ja sukat. Ota myös vesipullo mukaan.

Kahdet harjoitukset saa kokeilla ilmaiseksi. Alkeiskurssin hinta on 120 euroa (työttömät ja opiskelijat 80 euroa). Kurssin ikäraja on 18 vuotta.

Tervetuloa harjoittelemaan elävää ja monipuolista budoa!


Vastaa