Event Information:

 • Tue
  22
  Sep
  2020
  Tue
  22
  Dec
  2020

  Kenjutsu, Bojutsu & Shurikenjutsu alkeiskurssi alkaa Tampereella 22.9!

  Bujinkan Reihan dojo järjestää Tampereella japanilaisen miekan (katana), seipään (bo) ja heittoaseiden (shuriken) peruskurssin joka alkaa tiistaina 22.9. klo 19:00. Kurssilla keskitytään edellä mainittuihin aseisiin, mutta kurssin aikana tutustutaan myös muiden perinteisten japanilaisten aseiden käyttöön (mm. Hanbo, Jutte ja Naginata)

  Harjoiteltavat asetekniikat perustuvat perinteisiin jotka sisältyvät japanilaiseen Bujinkan Budo Taijutsu -kamppailulajiin.

  Bujinkan Budo Taijutsussa harjoitellaan monipuolisesti tähdäten luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lajissa ei kilpailla.

  Peruskurssi kestää joulukuun loppuun saakka jonka jälkeen on mahdollista osallistua vyökokeeseen.

  Kurssi harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 19-21. Kurssilaisten on mahdollista osallistua myös lauantain harjoituksiin klo 10-12.

  Reihan dojo sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla osoitteessa Hatanpään valtatie 34. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa.

  Ota kurssille mukaan sisäliikuntavarusteet, sukat, ja juomapullo. Harjoitteluaseita saat lainaan dojolta.

  Kurssin hinta on 100 euroa (opiskelijat ja työttömät 60 euroa). Ota kaverisi mukaan kurssille niin saat itse kurssin puoleen hintaan! Kurssin ikäraja on 18 vuotta.

  Kahdet harjoitukset saa kokeilla ilmaiseksi. Kurssille on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla, joten varaa paikkasi ajoissa!

  Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot soittamalla tai WhatsApp +358 400 473 650 (Janne) tai sähköpostilla bujinkantampere@gmail.com.

  Nyt on hyvä tilaisuus tutustua perinteisiin japanilaisiin aseisiin ja niiden käyttöön. Peruskurssi sopii sekä aloittelijoille että myös pidemmälle ehtineille jotka ovat kiinnostuneet aihepiiristä.

  Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!