Event Information:

 • Thu
  14
  Oct
  2021

  Peruskurssi Oulussa 14.10. alkaen

  19:30Äimäkuja 6

  Bujinkan Reihan dojo Oulu järjestää Bujinkan Budo Taijutsun peruskurssin, joka alkaa torstaina 14.10. klo 19:30!

  Bujinkan budo taijutsussa harhoitellaan kokonaisvaltaista kehonkäyttöä (taijutsu), tähdäten luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, koordinaatiota ja lihaksiston toimintaa. Lajissa ei kilpailla.

  Syksyn kurssilla harjoitellaan lajin perusteita yksin ja pareittain. Aseharjoittelulla on klassisissa kamppailuperinteissä tärkeä osa, ja tänä syksynä harjoittelemme myös peruskurssilla paljon erityisesti japanilaisilla miekoilla.

  Peruskurssi alkaa torstaina 14.10. klo 19:30 osoitteessa Äimäkuja 6 (kulku A-ovesta, portaat toiseen kerrokseen. Samoissa tiloissa toimii myös muita kamppailuseuroja).
  Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa: sunnuntaisin 18-19:30 ja torstaisin 19:30-21:00.  Mukaan voi liittyä ensimmäisten kahden viikon ajan!

  Peruskurssin hinta on 80 euroa, opiskelijoille ja työttömille 60 euroa. Kurssi kestää vuoden loppuun saakka.

  Ikäraja on 15 vuotta (poikkeukset sovittavissa erikseen). Harjoitteluvarusteiksi käyvät liikkuvuuden sallivat vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua.

  Kurssilla opettavat Joel Nyberg ja Sami Vänttinen, jotka ovat harjoitelleet lajia Suomessa ja Japanissa.

  Ennakkoilmoittautumisella varmistat tiedonsaantisi mahdollisista muutoksista! Tee syksystä poikkeuksellinen uuden harrastuksen parissa!

  Lisätiedot:
  Joel Nyberg 0407423223
  bujinkanoulu@gmail.com
  yhteydenottolomake

  Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @bujinkanreihanoulu

  Tervetuloa!