• Mon
  08
  Mar
  2021
  Mon
  29
  Mar
  2021
  18:30Toppala, sali 2, karjalantie 9, Savonlinna.

  Bujinkan Dojo Savonlinna aloittaa viikoittaiset harjoitukset kerran viikossa maanantaisin,  ma 8.3.21 alkaen.  Keskitymme pitkillä välineillä harjoitteluun riittävien turvavälien säilyttämiseksi. Harjoitusaika on voimassa toistaiseksi. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja määräyksiä, ja huomioimme toiminnassamme tarpeelliset hygieniavelvoitteet.

  Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta, ota yhteyttä sähköpostitse bujinkansavonlinna@gmail.com. 

  HARJOITUSAIKA: Maanantai klo 18:30 - 20:30.

  PAIKKA: Toppala, sali 2, karjalantie 9, Savonlinna.

 • Thu
  08
  Apr
  2021
  Sat
  15
  May
  2021
  Äimäkuja 6 A, 90400 Oulu

  Koronarajoitusten salliessa on aika tarttua Härän vuotta 2021 sarvista! Bujinkan budô taijutsun kuuden viikon intensiivikurssi alkaa torstaina 8.4.2021 klo 19.30.

  Kurssilla pureudutaan lajin perusteisiin asetekniikan kautta. Pääosassa ovat pitkän seipään (bô) ja japanilaisen miekan käyttö. Bujinkanin harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen perusopetusten laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Harjoittelu pitkillä aseilla antaa loistavan näkökulman lajin kehonkäyttöön ja periaatteisiin.

  Kurssin sisältöihin kuuluvat mm.

  • asetekniikka
  • kaatumis- ja kierimistekniikat
  • aseettomat lyönti- ja potkutekniikat
  • kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu

  Kurssin harjoitukset ovat kahdesti viikossa: torstaisin klo 19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo 18.00-20.00. Harjoitukset pidetään Äimärautiolla osoitteessa Äimäkuja 6 A sijaitsevalla harjoitussalilla. Mukaan voi liittyä kolmella ensimmäisellä harjoituskerralla.

  Kurssi päättyy lauantaina 15.5. järjestettävään harjoitusleiriin, jolla on mahdollista suorittaa lajin ensimmäinen vyöarvo. Päätösleirille osallistuminen edellyttää osallistumista 2/3 kurssin harjoituskerroista. Tämän jälkeen harjoittelua voi jatkaa seuran vakiovuoroilla 2-3 kertaa viikossa.

  Kurssin hinta on 35€, opiskelijoille ja työttömille 25€.

  Ikäraja on 15 vuotta (poikkeukset sovittavissa erikseen). Harjoitteluvarusteiksi käyvät rennot vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua.

  Seuraamme koronarajoitusten kehittymistä, sopeudumme tilanteeseen ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Ilmoittaudu kurssille etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla!

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

  Joel Nyberg 0407423223 (puhelut, tekstiviestit ja WhatsApp)

  bujinkanoulu@gmail.com

  yhteydenottolomake

  Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista: @bujinkanreihanoulu

  Tervetuloa!

 • Mon
  24
  May
  2021
  17:30Pikkukoski

  Peruskurssilla harjoittelemme kehonhallintaa (taijutsu) turvallista harjoittelua varten. Harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, voimaa ja tarkkuutta. Lisäksi tärkeänä aiheena on tehokas asenne ja tapa harjoitella. Kurssilla käydään läpi perusteiden itse- ja pariharjoittelua keskittyen miekka ja keppitekniikoihin.

  Peruskurssi alkaa maanantaina 24.5 klo 17.30. Peruskurssi käydään säävarauksella Pikkukosken uimarannan nurmilla.
  Kokoonnumme harjoittelemaan kahdesti viikossa:
  maanantaisin 17:30-19:00, ja
  torstaisin 17:30-19:00.Harjoituksiin voi liittyä uutena koko kesän sekä ympäri vuoden.

  Treenaaminen on mahdollisuus torstaisin sisätiloissa Vellamonkatu 30:ssa VMA:n tiloissa terveyssuositusten sen salliessa.

  Kurssi maksaa 75 euroa, opiskelijoille ja työttömille 50 euroa. Peruskurssi kestää n. 12 viikkoa.

  Ikäraja on 16 vuotta (nuorempien huoltajat kysykää erikseen).
  Harjoitteluvarusteiksi käyvät liikkuvuuden sallivat vaatteet, jotka kestävät ulkona harjoittelun (mm. polvelle menon nurmikolla).
  Peruskurssilla opettaa shidôshi Jonne Harja, joka on harjoitellut lajia vuodesta 2005 ja myös asunut ja harjoitellut Japanissa.
  Hygieniasta COVID19 aikana:
  - vältämme harjoittelussa kosketusta ja lähikontaktia (siksi keskitymme pitkiin aseisiin)
  - kaikille lainataan treeneissä henkilökohtaiset aseet
  - treenaamme ulkona
  - seuraamme viimeisimpiä terveys- ja turvallisuussuosituksia
  - jokainen harjoittelee omalla vastuullaan.
  Klassisessa bujutsussa (sotataidossa) tähtäämme pitkään ikään ja terveyteen. Otamme siis turvallisuuden vakavasti ja myös harjoittelemme sitä treeneissä, myös viirusten osalta.
  Tervetuloa!
 • Sat
  03
  Jul
  2021
  12.00-18.00Savonlinna

  Opettaja: Dai-Shihan Ari Julku

  Paikka: Toppala (yläsali), karjalantie 9, Savonlinna.

  Aika: La 3.7.2021 klo 12:00-18:00

  Teema: Rokushakubōjutsu

  Varusteet: Bo, bokken sayalla.

  Osallistumismaksu: 30€, Ōari Dōjōn jäsenkortilla 25€.

  Majoittuminen: Toppalassa on pitkämatkalaisille tarjolla tatamimajoitus la-su yöksi maksutta. Omat petivaatteet, makuualusta yms. mukaan.

  HUOM! Tapahtumaan on ilmoittauduttava ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen bujinkansavonlinna@gmail.com tai whatsapp 0505961603.  Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu maks. 10 hlöä. Osallistujien on käytettävä kasvomaskia.

  Lisätietoja: bujinkansavonlinna@gmail.com

 • Mon
  04
  Oct
  2021
  18:30Toppala, Sali 2, Karjalantie 9
  Bujinkan Dojo Savonlinna järjestää Bujinkan Budō Taijutsun alkeiskurssin syksyllä 2021.

  Tervetuloa mukaan syksyn 2021 alkeiskurssille! Alkeiskurssilla harjoittelemme lajinomaista liikkumista ja perustekniikkaa yksin- ja pariharjoitteina. Koronarajoitusten salliessa, kurssilla tutustutaan mm. erilaisiin kehon toimintakuntoa ylläpitäviin ja liikkuvuutta edistäviin harjoitteisiin (junan taiso), kaatumis, pyörähdys ja erilaisiin muihin liikkumistapoihin (taihenjutsu), lyönteihin ja potkuihin (dakentaijutsu), tehokkaaseen ja tarkoituksenmukaiseen vartalonkäyttöön jne. Ajankohtaisten hygieniarajoitusten ja turvavälien ylläpitämiseksi, keskitymme pariharjoitteissa japanilaisen miekan ja pitkän seipään (rokushakubō) käytön harjoitteluun. Aseharjoittelu tapahtuu puisilla välineillä. Noudatamme harjoituksissa yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

  • Alkeiskurssi alkaa MA 4.10.21 klo 18:30 - 20:30 ja se kestää noin 3 kk.
  • HARJOITUSAIKA: MAANANTAISIN KLO 18:30 - 20:30. 
  • PAIKKA:  TOPPALA (sali 2) (Karjalantie 9).
  • HINTA: 100 € (opiskelijat 80 €) 

  (Huom. lisävuoro mahdollinen jos riittävästi osallistujia).

  Alkeiskurssille voi ilmoittautua mukaan joko sähköpostitse - bujinkansavonlinna@gmail.com, tai Savonlinnan dojon sivulta löytyvän lomakkeen kautta http://www.bujinkan.fi/harjoituspaikat/savonlinna/. 

  Ennen alkeiskurssin alkua on mahdollista ja suotavaa tulla ensin katsomaan edistyneiden harjoituksia (vkot 37 tai 38), ja kokeilla lajia maksutta toisella kerralla (vkot 38 tai 39).  Ota yhteyttä ennen kun saavut paikalle! Harjoittelun voi myös aloittaa ympäri vuoden ja hypätä ns. "lennosta mukaan" milloin vain.

  Dojolla on lainata alkuun muutamia harjoitusvälineitä. Voimme tehdä myös yhteisen välinetilauksen mikäli se  katsotaan tarpeelliseksi.

  Tervetuloa mukaan harjoittelemaan elävää japanilaista budoa!

   

   

   

   

 • Tue
  05
  Oct
  2021
  19:00Bujinkan Reihan Dojo Tampere

  Bujinkan Budo Taijutsun alkeiskurssi Tampereella alkaa tiistaina 5.10.2021 klo 19:00.

  Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen kamppailulaji, jonka opit pohjautuvat yhdeksän perinteisen koulukunnan opetuksiin.

  Lajissa harjoitellaan monipuolisesti sekä aseetonta että aseellista kamppailua. Harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lajissa ei ole kilpailua.

  Alkeiskurssilla harjoitellaan mm. kaatumis- ja pyörähtämistekniiikoita, lyöntejä ja potkuja, torjumista ja väistämistä sekä heitto- ja lukkotekniikoita. Kurssilla tutustutaan myös perinteisiin japanilaisiin aseisiin kuten miekkaan (katana), salkoaseisiin (bo, naginata) ja heittoaseisiin (shuriken).

  Pyrimme turvalliseen ja toisia kunnioittavaan harjoitteluun, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa sekä kokonaisvaltaista kehonkäyttöä.

  Alkeiskurssi harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 19-21. Myös lauantain harjoituksiin (klo 10-12) saa halutessaan osallistua.

  Kurssi kestää vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollista graduoida ensimmäinen vyöarvo (9. kyu).

  Kurssin ikäraja on 18 vuotta.

  Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot soittamalla tai WhatsApp +358 400 473 650 (Janne) tai sähköpostilla bujinkantampere@gmail.com

  Reihan dojo sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla, osoitteessa Hatanpään valtatie 34. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa.

  Harjoitteluvarustukseksi riittää t-paita, verryttelyhousut (tai budo-gi) ja sukat. Ota myös vesipullo mukaan.

  Kahdet harjoitukset saa kokeilla ilmaiseksi. Alkeiskurssin hinta on 100 euroa (työttömät ja opiskelijat 60 euroa). Ota kaverisi mukaan niin hän saa kurssin puoleen hintaan!

  Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!

 • Thu
  14
  Oct
  2021
  19:30Äimäkuja 6

  Bujinkan Reihan dojo Oulu järjestää Bujinkan Budo Taijutsun peruskurssin, joka alkaa torstaina 14.10. klo 19:30!

  Bujinkan budo taijutsussa harhoitellaan kokonaisvaltaista kehonkäyttöä (taijutsu), tähdäten luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, koordinaatiota ja lihaksiston toimintaa. Lajissa ei kilpailla.

  Syksyn kurssilla harjoitellaan lajin perusteita yksin ja pareittain. Aseharjoittelulla on klassisissa kamppailuperinteissä tärkeä osa, ja tänä syksynä harjoittelemme myös peruskurssilla paljon erityisesti japanilaisilla miekoilla.

  Peruskurssi alkaa torstaina 14.10. klo 19:30 osoitteessa Äimäkuja 6 (kulku A-ovesta, portaat toiseen kerrokseen. Samoissa tiloissa toimii myös muita kamppailuseuroja).
  Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa: sunnuntaisin 18-19:30 ja torstaisin 19:30-21:00.  Mukaan voi liittyä ensimmäisten kahden viikon ajan!

  Peruskurssin hinta on 80 euroa, opiskelijoille ja työttömille 60 euroa. Kurssi kestää vuoden loppuun saakka.

  Ikäraja on 15 vuotta (poikkeukset sovittavissa erikseen). Harjoitteluvarusteiksi käyvät liikkuvuuden sallivat vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua.

  Kurssilla opettavat Joel Nyberg ja Sami Vänttinen, jotka ovat harjoitelleet lajia Suomessa ja Japanissa.

  Ennakkoilmoittautumisella varmistat tiedonsaantisi mahdollisista muutoksista! Tee syksystä poikkeuksellinen uuden harrastuksen parissa!

  Lisätiedot:
  Joel Nyberg 0407423223
  bujinkanoulu@gmail.com
  yhteydenottolomake

  Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @bujinkanreihanoulu

  Tervetuloa!

 • Sat
  16
  Oct
  2021
  12:00Bujinkan Reihan Dojo Tampere

  Tervetuloa harjoittelemaan Kenjutsua ja Jojutsua Tampereelle lauantaina 16.10.2021!

  Bujinkan Reihan dojo järjestää seminaarin japanilaisen miekan ja keskipitkän kepukan käytöstä. Katana lieneekin kaikille tuttu peliväline ja Jo on monipuolinen, kantajansa kainaloon ylettyvä keppi, joka on edelleen käytössä japanilaisille poliiseilla.

  Seminaarilla harjoitellaan molempien aseiden perusteita sekä edistyneempiä tekniikoita. Seminaari on kaikille avoin, aiempaa kokemusta kamppailusta tai em. astaloista ei tarvitse omata.

  Seminaarin tiedot:

  Päivä: 16.10.2021
  Klo: 12-18 (taukoja pidetään - puolivälissä pidempi paussi)
  Paikka: Bujinkan Reihan dojo, Hatanpään valtatie 34D, Tampere
  Hinta: 20 euroa

  Päivän harjoitteet perustuvat Kukishinden ja Gyokko -perinteiden miekka- ja Jo-tekniikoihin. Harjoittelemme puuaseilla joita on dojolla lainaksi asti. Omiakin astaloita saa ottaa mukaan, kunhan ne ovat turvallisia käyttää ja kestävät iskuja. Jo-kepin pituus ei ole kiveen hakattu, mutta suurinpiirtein kainalomitta on hyvä. Kepeät harjanvarret jättäkää kotiin.

  Seminaarilla on paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Ilmoittautumiset sähköpostilla bujinkantampere[at]gmail.com tai soittoa/viestiä Jannelle 0400 473 650.

  Päivän päätteeksi dojon sauna on lämmennyt, josta siirrymme ruokailemaan läheiseen ravitsemusliikkeeseen.

  Seuraamme korona-tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

  Seminaarin ohjaa allekirjoittanut, Shidoshi Janne Paavilainen.

  Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa!

 • Mon
  18
  Oct
  2021
  Mon
  29
  Nov
  2021
  16:30Väinämöisentie 2, Lahti

  Bujinkan Budo Taijutsun peruskurssi Lahdessa alkaa maanantaina 18.10.2021.

  Paikka: Väinämöisentie 2, Lahti

  Aika: maanantaisin klo 19:30-21:00

  Hinta: 80€

  Varustus: keiko-gi(judo/karate puku yms.) tai verryttelyasu

  Peruskurssilla harjoitellaan yleisimpiä Bujinkaniin kuuluvia tekniikoita mm. ukemeja, lyöntejä, potkuja, heittoja ja lukkoja. Harjoittelu tapahtuu yksin ja parin kanssa. Bujinkan Budo Taijutsu kehittää yleiskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Laji ei sisällä kilpailua. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta. Lahden dojolla ikäraja on 15-vuotta.

  Lisätietoja: Samu Suomalainen 0408462671 tai bujinkanlahti@gmail.com

  Tervetuloa!

   

 • Sat
  30
  Oct
  2021
  12:00:00 - 18:00:00VMA Helsinki

  12:00 - 18:00 VMA Helsinki, Vellamonkatu 30

  Opettaja: Daishihan Ari Julku
  Teema: mutôdori, kenpô & bôjutsu
  Välineet: bokken, bô, keikogi
  Paikka: VMA Helsinki, Vellamonkatu 30, Helsinki
  Aika: 30.10.2021 klo 12:00-18:00
  Osallistumismaksu: 30€, Ôari Dojon ja Bujinkan dojo Helsingin jäsenille alennusta 5€ (20€, jos molempien jäsen).

  Dojon edustalta löytyy parkkipaikkoja.

  Lisätietoja:
  Jonne Harja,

 • Sun
  28
  Nov
  2021
  12:00Bujinkan Reihan Dojo Tampere

  Bujinkan Reihan dojo järjestää avoimen seminaarin japanilaisen lyhyen miekan (ko-katana) ja heitettävien teräaseiden (shuriken) käytöstä.

  Seminaarilla harjoitellaan lyhyen miekan kantamisen, ulosvetämisen ja käsittelyn perusteita, sekä taktiikkaa pidempää miekkaa vastaan. Harjoitteita tehdään sekä yksin että pareittain.

  Heitettävien aseiden osuudessa käydään läpi sekä heitettävien piikkien (bo-shuriken) ja litteiden “heittotähtien” (senban shuriken) perusteita keskittyen heittotekniikkaan, taktiikkaan ja käyttöön miekan kanssa.

  Päivän harjoitteet perustuvat mm. Togakure -perinteen asetekniikoihin, siten kuin niitä Bujinkan Budo Taijutsussa harjoitellaan.

  Seminaari on kaikille avoin, mutta paikkoja on rajoitetusti. Aiempaa kokemusta em. aseista ei tarvitse olla. Oman harjoitusmiekan (bokken) ja mahdollisen huotran (saya) voi ottaa mukaan. Ota yhteyttä mikäli haluat tuoda mukanasi omia heittoteriä.

  Varaa paikkasi seminaarille! Ilmoittautumiset sähköpostilla bujinkantampere@gmail.com tai soittoa/viestiä 0400 473 650.

  Päivän päätteeksi dojon sauna on lämmennyt, josta siirrymme ruokailemaan läheiseen ravitsemusliikkeeseen.

  Seuraamme korona-tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

  Seminaarin ohjaa allekirjoittanut, Shidoshi Janne Paavilainen.

  Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa!

  Päivä: 28.11.2021
  Klo: 12-18 (taukoja pidetään - puolivälissä pidempi paussi)
  Paikka: Bujinkan Reihan dojo, Hatanpään valtatie 34D, Tampere
  Hinta: 20 euroa

 • Sat
  11
  Dec
  2021
  11:30Haanojan Haali, Kouvola

  Opettaja: Dai-Shihan Ari Julku
  Teemat: bo
  Välineet: bo, bokken & saya
  Paikka: Haanojan Haalin budosali, Myllypuronk. 3, Kouvola
  Aika: 11.12.2021 klo 11:30-17:30
  Osallistumismaksu: jäsenet 25€, muut 30€, junnut 10€

  HUOM: koronatilanteen vuoksi rajoitamme osallistujamäärää.
  Siksi seminaariin on ennakkoilmoittauduttava viimeistään 10.12.  sähköpostitse osoitteeseen kymicombat.ry@gmail.com.
  Ennakkoilmoittautumiseesi laita otsikoksi "Ennakkoilmoittautuminen 11.12." ja viestiin mukaan oma nimi ja paikkakunta.
  Vahvistusviestin saaneet voivat osallistua.

  HUOM. Koronan aikana on Kouvolassakin jouduttu perumaankin  treenejä ja seminaareja. Peruutuksista pyrimme ilmoittamaan ajoissa - seminaarien tapauksissa 2 vkoa ennen, mikäli mahdollista. Toiminnan jatkamiseksi turvallisesti käytämme treeneissä ja järjestämissämme seminaareissa toistaiseksi erilaisia varokeinoja kuten maskit, käsien ja harjoitusvälineiden desinfioiminen, kertakäyttökäsineet, etäisyydet. Erityisesti toivomme, ettei treeneihin tai seminaareihin tulla flunssaoireisena tai ilman rokotuksia. Eli älä tule, jos olet huonovointinen tai et vielä ole hoitanut rokotuksia kuntoon.

  Jos tuot omia harjoitusvälineitä mukanasi, olisi viisasta desinfioida ne etukäteen tai seminaarin aikana. Tarjolla on yhdistyksen puolesta jonkin verran harjoitusvälineitä, ne on desinfioitu valmiiksi. Tarjolla on myös käsidesiä,  kertakäyttökäsineitä ja maskeja. Toivomme kaikkien desinfioivan kätensä ja harjoitusvälineensä ja käyttävän maskia. Näin voimme minimoida sairastumisriskit.

  Seminaarin jälkeen illastamme Cookhouse Lamykins'sissa, Torikatu 3, 45100 Kouvola. (Muutokset mahdollisia.)
  Ks. https://www.facebook.com/lamykinscookhouse. Ruokien saapumista nopeuttaa, jos ne tilataan ajoissa. Jos tiedät osallistuvasi illalliselle, katso ruoat valmiiksi menusta ja ilmoita osallistumisestasi etukäteen kymicombat.ry@gmail.com tai seminaarin alkupuolella.

  Menu löytyy täältä: https://www.facebook.com/pg/lamykinscookhouse/

  Haanojan Haali, kartta: https://www.google.fi/maps/place/Haanojan+uimahalli/@60.8538506,26.7069263,17z/data=!4m5!3m4!1s0x4691b243872c7639:0xc95114c7c9102aa5!8m2!3d60.8538506!4d26.7091203

  Lamykins Cookhouse, kartta:
  https://www.google.fi/maps/place/Lamykin's+Cookhouse/@60.8688071,26.6989966,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4691b255e63977e5:0x65984e8934e6c9d5!8m2!3d60.8688045!4d26.7011853

  Tiedustelut ja ilmoittautuminen illalliselle: kymicombat.ry@gmail.com

  Jos esim. oven tai reitin suhteen tulee ongelmia, soita 044-5955399/Rami.