Yhdistys: Bujinkan Dojo Savonlinna. 

Ajankohtaista

Bujinkan Dojo Savonlinna järjestää Bujinkan Budō Taijutsun alkeiskurssin syksyllä 2021.

Tervetuloa mukaan syksyn 2021 alkeiskurssille! Alkeiskurssilla harjoittelemme lajinomaista liikkumista ja perustekniikkaa yksin- ja pariharjoitteina. Koronarajoitusten salliessa, kurssilla tutustutaan mm. erilaisiin kehon toimintakuntoa ylläpitäviin harjoitteisiin (junan taiso), kaatumis- ja pyörähdys sekä liikkumistapoihin (taihenjutsu), lyönteihin ja potkuihin (dakentaijutsu), tehokkaaseen ja tarkoituksenmukaiseen vartalonkäyttöön jne. Ajankohtaisten hygieniarajoitusten ja turvavälien ylläpitämiseksi, keskitymme pariharjoitteissa japanilaisen miekan ja pitkän seipään (rokushakubō) käytön harjoitteluun. Aseharjoittelu tapahtuu puisilla välineillä. Noudatamme harjoituksissa yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

  • Alkeiskurssi alkaa MA 4.10.21 klo 18:30 – 20:30 ja se kestää noin 3 kk.
  • HARJOITUSAIKA: MAANANTAISIN KLO 18:30 – 20:30. 
  • PAIKKA:  TOPPALA (sali 2) (Karjalantie 9).
  • HINTA: 100 € (opiskelijat 80 €) 

(Huom. lisävuoro mahdollinen jos riittävästi osallistujia).

Alkeiskurssille voi ilmoittautua mukaan joko sähköpostitse – bujinkansavonlinna@gmail.com, tai tämän sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen kautta.

Ennen alkeiskurssin alkua on mahdollista ja suotavaa tulla ensin katsomaan edistyneiden harjoituksia (vkot 37 tai 38), ja kokeilla lajia maksutta toisella kerralla (vkot 38 tai 39).  Ota yhteyttä ennen kun saavut paikalle! Harjoittelun voi myös aloittaa ympäri vuoden ja hypätä ns. “lennosta mukaan” milloin vain.

Dojolla on lainata alkuun muutamia harjoitusvälineitä. Voimme tehdä myös yhteisen välinetilauksen mikäli se  katsotaan tarpeelliseksi.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan elävää japanilaista budoa!

Harjoitusajat

PäiväAika Paikka Harjoitusten vetäjä
MA18:30 – 20:30Toppala, karjalantie 9, sali 2Lassi Piipponen

Yhteystiedot

bujinkansavonlinna@gmail.com

Facebook