Bujinkan budo taijutsun peruskurssilla opimme kokonaisvaltaista kehonkäyttöä (taijutsu), joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun, terveellisen arjen elämisen ja tehokkaan taistelutaidon. Harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, koordinaatiota ja lihaksiston toimintaa. Syksyn kurssilla harjoitellaan lajin perusteita yksin ja pareittain. Aseharjoittelulla on klassisissa kamppailuperinteissä tärkeä osa, ja tänä syksynä harjoittelemme myös peruskurssilla paljon miekalla ja puuseipäillä. Pitkien aseiden käyttö myös mahdollistaa harjoittelun ilman lähikontaktia.

Peruskurssi alkaa torstaina 27.8. klo 19:30 osoitteessa Äimäkuja 6 (kulku A-ovesta, portaat toiseen kerrokseen. Samoissa tiloissa on myös muita kamppailuseuroja).
Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa: sunnuntaisin 18-19:30 ja torstaisin 19:30-21:00.  Mukaan voi liittyä myös syyskuun alkupuolella, ota yhteyttä jos elokuun loppu ei sovi sinulle!

Peruskurssin hinta on 80 euroa, opiskelijoille ja työttömille 60 euroa. Kurssi kestää noin 3 kuukautta.

Ikäraja on 15 vuotta (poikkeukset sovittavissa erikseen). Harjoitteluvarusteiksi käyvät liikkuvuuden sallivat vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua.

Kurssilla opettavat Joel Nyberg ja Sami Vänttinen, jotka ovat harjoitelleet lajia Suomessa ja Japanissa.

Seuraamme virallisia koronavirukseen liittyviä toimintaohjeita ja sopeudumme tilanteeseen. Ennakkoilmoittautumisella varmistat tiedonsaantisi mahdollisista muutoksista! Jokainen kurssilainen saa omat henkilökohtaiset laina-aseet kurssin ajaksi. Lajimme harjoittelu ei ole riippuvainen tatamilattiasta tai muistakaan ulkoisista olosuhteista, joten tilanteen muuttuessa kurssin jatkuminen on mahdollista myös ulkotiloissa.

Tee syksystä poikkeuksellinen uuden harrastuksen parissa!

Lisätiedot:
Joel Nyberg 0407423223
bujinkanoulu@gmail.com
yhteydenottolomake

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @bujinkanreihanoulu

Tervetuloa!