Tervetuloa harjoittelemaan bojutsua Tampereelle! Bujinkan Reihan dojo järjestää bojutsun, eli pitkän seipään käyttöön keskittyvän harjoitteluseminaarin.

Päivä: Sunnuntai 1.12.2019
Klo: 12-17
Paikka: Bujinkan Reihan dojo, Hatanpään valtatie 34D, Tampere
Hinta: 20 euroa

Päivän harjoitteet keskittyvät japanilaisen Kukishinden-koulukunnan tekniikoiden harjoitteluun. Lähdemme liikkeelle perusteista (Kamae, Kihon Gata) josta jatkamme parikata-harjoitteisiin (Keiko Sabaki Gata). Koska parikata-harjoitteissa vastapuoli käyttää miekkaa, on seminaari samalla oppimistilaisuus japanilaisen miekan käytön perusteisiin.

Dojolla on aseita lainaksi, mutta omia astaloita saa tuoda mukanaan. Bo-seiväs ja bokken-harjoitusmiekka tulevat olla turvallisia käyttää sekä kestää iskuja. Sopiva mitta seipäälle riippuu kantajastaan – hyvä nyrkkisääntö on pituus lattiasta napaan kerrottuna kahdella. Budo-kaupoissa myytävät n. 182cm seipäät ovat myös käypiä astaloita mikäli sellaisen omistaa.

Seminaarille on paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Seminaari on kaikille avoin lajitaustasta ja taustattomuudesta riippumatta.

Päivän päätteeksi tarjolla on dojon sauna, josta siirrytään ruokailemaan omakustanteisesti läheiseen ravintolaan.

Seminaarin ohjaa Shidoshi Janne Paavilainen.

Ilmoittautuminen seminaariin ja lisätietoja saa allekirjoittaneelta sähköpostitse rojola@aim.com tai numerosta 0400 473 650.