www.bujinkan.fi

Kokoontumispaikka suomalaisille Bujinkan Budô Taijutsun harjoittelijoille

Archive

Kenjutsu, Bojutsu & Shurikenjutsu alkeiskurssi alkaa Tampereella 22.9!

Bujinkan Reihan dojo järjestää Tampereella japanilaisen miekan (katana), seipään (bo) ja heittoaseiden (shuriken) peruskurssin joka alkaa tiistaina 22.9. klo 19:00. Kurssilla keskitytään edellä mainittuihin aseisiin, mutta kurssin aikana tutustutaan myös muiden perinteisten japanilaisten aseiden käyttöön (mm. Hanbo, Jutte ja Naginata)

Harjoiteltavat asetekniikat perustuvat perinteisiin jotka sisältyvät japanilaiseen Bujinkan Budo Taijutsu -kamppailulajiin.

Bujinkan Budo Taijutsussa harjoitellaan monipuolisesti tähdäten luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lajissa ei kilpailla.

Peruskurssi kestää joulukuun loppuun saakka jonka jälkeen on mahdollista osallistua vyökokeeseen.

Kurssi harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 19-21. Kurssilaisten on mahdollista osallistua myös lauantain harjoituksiin klo 10-12.

Reihan dojo sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla osoitteessa Hatanpään valtatie 34. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa.

Ota kurssille mukaan sisäliikuntavarusteet, sukat, ja juomapullo. Harjoitteluaseita saat lainaan dojolta.

Kurssin hinta on 100 euroa (opiskelijat ja työttömät 60 euroa). Ota kaverisi mukaan kurssille niin saat itse kurssin puoleen hintaan! Kurssin ikäraja on 18 vuotta.

Kahdet harjoitukset saa kokeilla ilmaiseksi. Kurssille on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla, joten varaa paikkasi ajoissa!

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot soittamalla tai WhatsApp +358 400 473 650 (Janne) tai sähköpostilla bujinkantampere@gmail.com.

Nyt on hyvä tilaisuus tutustua perinteisiin japanilaisiin aseisiin ja niiden käyttöön. Peruskurssi sopii sekä aloittelijoille että myös pidemmälle ehtineille jotka ovat kiinnostuneet aihepiiristä.

Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!

Uuden vuoden perinteiset harjoitukset Tampereella 1.1.2020!

Tampereella tärähtää uusi vuosi käyntiin perinteisillä uuden vuoden harjoituksilla!

Harjoitukset pidetään Reihan dojolla keskiviikkona 1.1.2020 klo 14:00-17:00, jonka jälkeen tarjolla on legendaarinen Dojon Sauna.

Harjoitusten teema:

  • Shinden Fudo Ryu Chi no Kata
  • Gyokko ryu Tojutsu

Tarvittavat välineet:

  • Budo gi
  • Bokken
  • Reipas mieli!

Perinteen tapaan talo tarjoaa nämä reenit! 🙂

Tampereen alkeiskurssi!

Bujinkan Budo Taijutsun alkeiskurssi Tampereella alkaa torstaina 25.1.2018 klo 19:00.

Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen kamppailulaji, jonka opit pohjautuvat yhdeksään perinteiseen kamppailuperinteeseen. Lajissa harjoitellaan monipuolisesti sekä aseetonta että aseellista kamppailua. Harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa.

Kurssilla harjoitellaan lajin alkeita, mm. kaatumis- ja pyörähtämistekniiikoita, lyöntejä ja potkuja, torjumista ja väistämistä, heitto- ja lukkotekniikoita – eli toisin sanoen lajinomaista liikkumista, tasapainoa, voimantuottoa ja kokonaisvaltaista kehonkäyttöä eri näkökulmista. Lisäksi tutustustaan perinteisiin japanilaisiin aseisiin.

Alkeiskurssi harjoittelee torstaisin klo 19:00-21:00, jonka lisäksi kurssilainen voi valita toisen harjoittelupäivän aikataulunsa mukaisesti:

– Tiistai 19:00-21:00
– Lauantai 10:00-12:00

Kurssi kestää huhtikuun loppuun saakka jonka jälkeen on mahdollista osallistua 9. kyu vyökokeeseen.

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot allerkirjoittaneelta, puh. 0400 473 650 tai janne.paavilainen@uta.fi

Reihan dojo sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla, osoitteessa Hatanpään valtatie 34. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa. Harjoitteluvarustukseksi riittää t-paita, verryttelyhousut (tai budo-gi) ja sukat. Ota myös vesipullo mukaan.

Harjoittelua saa kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan. Alkeiskurssin hinta on 80 euroa (työttömät ja opiskelijat 50 euroa).

Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!

Keikokai Tampereella la 2.12.

Vuoden 2017 viimeinen keikokai järjestetään 2.12. Tampereella Bujinkan Reihan Dojolla klo 12-18. Dojon uusi osoite Hatanpään valtatie 34D.

Katso dojon tarkka sijainti täältä: http://www.bujinkan.fi/harjoituspaikat/tampere/

Opettaja: Janne Paavilainen

Teema: Shinden Fudo Ryu Jutaijutsu, Kukishinden Ryu Bojutsu, Togakure Ryu Ninja Biken

Välineet: Keikogi, bokken, bo.

Osallistumismaksu 20€. Kaikki Bujinkanin jäsenet ovat tervetulleita!

Seminaarin jälkeen mahdollisuus saunoa dojolla, jonka jälkeen luvassa omakustanteinen illallinen.

Lisätietoja: janne.paavilainen@uta.fi

Peruskurssi

Bujinkan Budo Taijutsun alkeiskurssi Tampereella alkaa keskiviikkona 25.1.2017 klo 18:00.

Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen kamppailulaji, jonka opit pohjautuvat yhdeksään perinteiseen kamppailuperinteeseen. Lajissa harjoitellaan monipuolisesti sekä aseetonta että aseellista kamppailua. Harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa.

Kurssilla harjoitellaan lajin alkeita, mm. kaatumis- ja pyörähtämistekniiikoita, lyöntejä ja potkuja, torjumista ja väistämistä, heitto- ja lukkotekniikoita – eli toisin sanoen lajinomaista liikkumista, tasapainoa, voimantuottoa ja kokonaisvaltaista kehonkäyttöä eri näkökulmista.

Alkeiskurssi harjoittelee kootusti keskiviikkoisin klo 18:00-20:00, jonka lisäksi kurssilainen voi valita toisen harjoittelupäivän aikataulunsa mukaisesti:

– Maanantai 18:00-20:00
– Tiistai 18:00-20:00
– Torstai 18:00-20:00
– Lauantai 10:30-12:00

Kurssi kestää huhtikuun loppuun jonka jälkeen on mahdollista osallistua 9. kyu vyökokeeseen.

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot allerkirjoittaneelta, puh. nro. 0400 473 650 tai janne.paavilainen@uta.fi

Reihan Dojo sijaitsee Onkiniemessä, Onkiniemenkatu 2 C 8 – entisessä Suomen Trikoon tehdasrakennuksessa. Sisäänkäynti alapihan ovesta C8, josta noustaan neljänteen kerrokseen. Harjoitteluvarustukseksi riittää t-paita, verryttelyhousut (tai budo-gi) ja sukat. Ota myös vesipullo mukaan.

Harjoittelua saa kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan. Alkeiskurssin hinta on 70 euroa (työttömät ja opiskelijat 50 euroa).

Lisätietoja lajista löytyy http://www.bujinkan.fi

Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!

Keikokai 3/2017

Paikka: Nääshalli Budo 4/1, näsijärvenkatu 8 33230 Tampere

Opettaja: Shidoshi Lassi Piipponen

Aihe: Japanissa harjoiteltua.

Varustus: Gi / pehmustettu hanbo. 

Hinta: 20€

Muuta:
Seminaari ainoastaan Bujinkan Dôjôn jäsenille, muista varata jäsenkorttisi ilmoittautumiseen.Mahdollisuus YonkyûYondan arvojen graduointiin, varmistus omalta opettajalta ennakkoon, ilmoittautuminen / kirjallisten töiden palautus kokeeseen vähintään viikkoa ennen seminaaria.

Lisätietoja:
Antti Pajunen

040 7206184

© 2020 www.bujinkan.fi

Theme by Anders NorenUp ↑