www.bujinkan.fi

Kokoontumispaikka suomalaisille Bujinkan Budô Taijutsun harjoittelijoille

Archive (page 1 of 2)

Kenjutsu, Bojutsu & Shurikenjutsu alkeiskurssi alkaa Tampereella 22.9!

Bujinkan Reihan dojo järjestää Tampereella japanilaisen miekan (katana), seipään (bo) ja heittoaseiden (shuriken) peruskurssin joka alkaa tiistaina 22.9. klo 19:00. Kurssilla keskitytään edellä mainittuihin aseisiin, mutta kurssin aikana tutustutaan myös muiden perinteisten japanilaisten aseiden käyttöön (mm. Hanbo, Jutte ja Naginata)

Harjoiteltavat asetekniikat perustuvat perinteisiin jotka sisältyvät japanilaiseen Bujinkan Budo Taijutsu -kamppailulajiin.

Bujinkan Budo Taijutsussa harjoitellaan monipuolisesti tähdäten luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lajissa ei kilpailla.

Peruskurssi kestää joulukuun loppuun saakka jonka jälkeen on mahdollista osallistua vyökokeeseen.

Kurssi harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 19-21. Kurssilaisten on mahdollista osallistua myös lauantain harjoituksiin klo 10-12.

Reihan dojo sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla osoitteessa Hatanpään valtatie 34. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa.

Ota kurssille mukaan sisäliikuntavarusteet, sukat, ja juomapullo. Harjoitteluaseita saat lainaan dojolta.

Kurssin hinta on 100 euroa (opiskelijat ja työttömät 60 euroa). Ota kaverisi mukaan kurssille niin saat itse kurssin puoleen hintaan! Kurssin ikäraja on 18 vuotta.

Kahdet harjoitukset saa kokeilla ilmaiseksi. Kurssille on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla, joten varaa paikkasi ajoissa!

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot soittamalla tai WhatsApp +358 400 473 650 (Janne) tai sähköpostilla bujinkantampere@gmail.com.

Nyt on hyvä tilaisuus tutustua perinteisiin japanilaisiin aseisiin ja niiden käyttöön. Peruskurssi sopii sekä aloittelijoille että myös pidemmälle ehtineille jotka ovat kiinnostuneet aihepiiristä.

Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!

Bujinkanin peruskurssi Oulussa

Bujinkan budo taijutsun peruskurssilla opimme kokonaisvaltaista kehonkäyttöä (taijutsu), joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun, terveellisen arjen elämisen ja tehokkaan taistelutaidon. Harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, koordinaatiota ja lihaksiston toimintaa. Syksyn kurssilla harjoitellaan lajin perusteita yksin ja pareittain. Aseharjoittelulla on klassisissa kamppailuperinteissä tärkeä osa, ja tänä syksynä harjoittelemme myös peruskurssilla paljon miekalla ja puuseipäillä. Pitkien aseiden käyttö myös mahdollistaa harjoittelun ilman lähikontaktia.

Peruskurssi alkaa torstaina 27.8. klo 19:30 osoitteessa Äimäkuja 6 (kulku A-ovesta, portaat toiseen kerrokseen. Samoissa tiloissa on myös muita kamppailuseuroja).
Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa: sunnuntaisin 18-19:30 ja torstaisin 19:30-21:00.  Mukaan voi liittyä myös syyskuun alkupuolella, ota yhteyttä jos elokuun loppu ei sovi sinulle!

Peruskurssin hinta on 80 euroa, opiskelijoille ja työttömille 60 euroa. Kurssi kestää noin 3 kuukautta.

Ikäraja on 15 vuotta (poikkeukset sovittavissa erikseen). Harjoitteluvarusteiksi käyvät liikkuvuuden sallivat vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua.

Kurssilla opettavat Joel Nyberg ja Sami Vänttinen, jotka ovat harjoitelleet lajia Suomessa ja Japanissa.

Seuraamme virallisia koronavirukseen liittyviä toimintaohjeita ja sopeudumme tilanteeseen. Ennakkoilmoittautumisella varmistat tiedonsaantisi mahdollisista muutoksista! Jokainen kurssilainen saa omat henkilökohtaiset laina-aseet kurssin ajaksi. Lajimme harjoittelu ei ole riippuvainen tatamilattiasta tai muistakaan ulkoisista olosuhteista, joten tilanteen muuttuessa kurssin jatkuminen on mahdollista myös ulkotiloissa.

Tee syksystä poikkeuksellinen uuden harrastuksen parissa!

Lisätiedot:
Joel Nyberg 0407423223
bujinkanoulu@gmail.com
yhteydenottolomake

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @bujinkanreihanoulu

Tervetuloa!

Kesän peruskurssi Helsingissä

Peruskurssilla harjoittelemme kehonhallintaa (taijutsu) turvallista harjoittelua varten. Harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, voimaa ja tarkkuutta. Kurssilla käydään läpi perusteiden itse- ja pariharjoittelua keskittyen miekka ja keppitekniikoihin näin poikkeusaikana.

Peruskurssi alkaa tiistaina 2.6. klo 18. Kokoonnumme harjoittelemaan kahdesti viikossa tiistaisin 18-19:30 ja torstaisin 17:30-19:30. Myöhemminkin voi liittyä harjoituksiin, jos ei pääse ensimmäisiin treeneihin mukaan. Peruskurssi käydään säävarauksella Pikkukosken uimarannan nurmilla. Treenaaminen jatkuu sisätiloissa Vellamonkatu 30:ssa VMA:n tiloissa terveyssuositusten sen salliessa.

Kurssi maksaa 75 euroa, opiskelijoille ja työttömille 50 euroa. Peruskurssi kestää n. 12 viikkoa.

Ikäraja on 16 vuotta (nuorempien huoltajat kysykää erikseen).

Harjoitteluvarusteiksi käyvät liikkuvuuden sallivat vaatteet, jotka kestävät ulkona harjoittelun.

Peruskurssilla opettaa shidôshi Jonne Harja, joka on harjoitellut lajia vuodesta 2005 ja myös asunut sekä harjoitellut lajia Japanissa.

Hygieniasta COVID19 aikana:
– sitova ennakkoilmoittautuminen (tämä lomake)
– vältämme harjoittelussa kosketusta ja lähikontaktia (siksi pitkät aseet)
– kaikille lainataan treeneissä henkilökohtaiset aseet
– treenaamme ulkona
– seuraamme viimeisimpiä terveys- ja turvallisuussuosituksia
– jokainen harjoittelee omalla vastuullaan.

Klassisessa bujutsussa (sotataidossa) tähtäämme pitkään ikään ja terveyteen. Otamme siis turvallisuuden vakavasti ja myös harjoittelemme sitä treeneissä, myös viirusten osalta.

Kiinnostaisiko siis poikkeuksellinen uusi harrastus poikkeuksellisena aikana?

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Helsinki


http://www.vmahelsinki.com/bujinkan
www.fb.me/bujinkanhelsinki

https://facebook.com/events/s/klassisen-budon-aseiden-perusk/172663580705766/?ti=icl

Alkeiskurssi Oulussa

Bujinkan Budo Taijutsun alkeiskurssi alkaa maanantaina 28.1.2019 klo 20:00 Oulun Kamppailusalilla osoitteessa Alasintie 3-7 A12. Mukaan voi liittyä ensimmäisen kahden viikon ajan.

Bujinkan Budo Taijutsussa harjoitellaan monipuolisesti aseetonta ja aseellista kamppailua. Harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Oman kehon linjaukset ja tasapaino ovat avainasemassa niin taistelutilanteesta selviytymisessä, kuin myös terveellisessä arjen elämisessä. Näihin kiinnitetäänkin alkeiskurssilla paljon huomiota. Samalla vältytään loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta myös itse harjoittelun aikana. Budon elävä harjoittelu auttaa harjoittelijaa myös pysymään rauhallisena missä tahansa stressaavassa tilanteessa, eivätkä harjoittelun hyödyt rajoitu väkivaltatilanteisiin, joiden välttäminen onkin ensisijainen tavoite ninjutsussa.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kamppailulaji- tai urheilutaustaa. Laji ei sisällä kilpailua.

Alkeiskurssin harjoitukset ovat maanantaisin klo 20-21:30 ja torstaisin klo 19:30-21:00.
Harjoitteluvarustukseksi riittää t-paita ja verryttelyhousut (tai budo-gi), jalkineiksi sukat. Ota myös vesipullo mukaan.

Kurssi kestää kolme kuukautta, minkä jälkeen on mahdollista graduoida lajin ensimmäinen vyöarvo ja jatkaa harjoittelua 2-3 kertaa viikossa.

Harjoittelua voi kokeilla maksutta kahden viikon ajan. Alkeiskurssin hinta on 80 euroa (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 50 euroa). Alkeiskurssin maksulla harjoittelua voi jatkaa seurassamme ensimmäiset puoli vuotta. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta (poikkeukset neuvoteltavissa erikseen).

Lisätiedot ja yhteydenotot:
sähköpostilla bujinkanoulu@gmail.com
puhelinnumerosta 0407423223.

Tervetuloa aloittamaan uusi vuosi harjoittelun merkeissä!

Tampereen alkeiskurssi!

Bujinkan Budo Taijutsun alkeiskurssi Tampereella alkaa torstaina 25.1.2018 klo 19:00.

Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen kamppailulaji, jonka opit pohjautuvat yhdeksään perinteiseen kamppailuperinteeseen. Lajissa harjoitellaan monipuolisesti sekä aseetonta että aseellista kamppailua. Harjoittelu tähtää luonnolliseen ja rentoon liikkumiseen, sekä samojen kehonkäytön periaatteiden laajaan soveltamiseen erilaisissa tilanteissa.

Kurssilla harjoitellaan lajin alkeita, mm. kaatumis- ja pyörähtämistekniiikoita, lyöntejä ja potkuja, torjumista ja väistämistä, heitto- ja lukkotekniikoita – eli toisin sanoen lajinomaista liikkumista, tasapainoa, voimantuottoa ja kokonaisvaltaista kehonkäyttöä eri näkökulmista. Lisäksi tutustustaan perinteisiin japanilaisiin aseisiin.

Alkeiskurssi harjoittelee torstaisin klo 19:00-21:00, jonka lisäksi kurssilainen voi valita toisen harjoittelupäivän aikataulunsa mukaisesti:

– Tiistai 19:00-21:00
– Lauantai 10:00-12:00

Kurssi kestää huhtikuun loppuun saakka jonka jälkeen on mahdollista osallistua 9. kyu vyökokeeseen.

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot allerkirjoittaneelta, puh. 0400 473 650 tai janne.paavilainen@uta.fi

Reihan dojo sijaitsee Hatanpään teollisuustalolla, osoitteessa Hatanpään valtatie 34. Sisäänkäynti D-ovesta lastauslaiturin takaa. Harjoitteluvarustukseksi riittää t-paita, verryttelyhousut (tai budo-gi) ja sukat. Ota myös vesipullo mukaan.

Harjoittelua saa kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan. Alkeiskurssin hinta on 80 euroa (työttömät ja opiskelijat 50 euroa).

Tervetuloa harjoittelemaan elävää budoa Reihan dojolle!

Peruskurssi Jyväskylässä

Uusi peruskurssi alkaa Kuokkalan Graniitin painisalissa torstaina 14.9.2017 klo 20.00.

Kurssi kestää noin 3 kk. Ikäraja 15 vuotta.
Harjoittelua voi kokeilla ilmaiseksi kahden ensimmäisen viikon ajan.

Harjoitukset: torstaisin Kuokkalan Graniitin painisalissa klo 20.00-21.30 ja tiistaisin yliopiston Ryhtilässä klo 17.30-19.00
Varustus: Verryttelyasu tai budo-gi
Hinta: 60 € (Yliopiston opiskelijat ja henkilökunta 40 €)

Lisätietoja: Marko Nahkuri 0400 799 359 tai palautelomakkeella

Tervetuloa mukaan!

Peruskurssi Oulussa

Uusi peruskurssi alkaa Oulussa maanantaina 11.9.2017.

Kurssi kestää n. 3 kk. Harjoittelua voi kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Paikka: Kamppailusali, Alasintie 3–7 A 12, 90400 Oulu
Aika: ma 11.9.2017 klo. 20:00 – 21:30
Varustus: Verryttelyasu tai budo-gi
Hinta: 80€ (Oulun Korkeakoululiikunnan Sporttipassilla 60€)
Lisätietoja: 040-7423223 tai bujinkanoulu@gmail.com

Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum- ja EazyBreak-setelit. Tervetuloa!

Peruskurssi Lahdessa

Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin! Alkaen torstaina 14.9.2017. Peruskurssille voi tulla mukaan koko syyskuun ajan. Peruskurssi kestää n. 3 kuukautta.

Harjoittelua voi kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Paikka: Väinämöisentie 2, Lahti
Aika: to 14.9.2017 klo. 18:30 – 20:00
Varustus: Verryttelyasu tai budo-gi
Hinta: 80€
Lisätietoja: Samu 040-8462671 tai bujinkanlahti@gmail.com

Tervetuloa!

Peruskurssi

Bujinkan Dojo Jyväskylä ottaa uusia harjoittelijoita mukaan. Ensimmäiset harjoitukset Kuokkalan Graniitin painisalissa torstaina 16.2.2016 klo 20.00-21.30.

Tutustumaan ja kokeilemaan lajia voi tulla 16.2.-28.2.2016 välisenä aikana veloituksetta.

Harjoitusajat:
Tiistaisin klo 17.30-19.00 Yliopiston Ryhtilässä
Torstaisin klo 20.00-21.30 Kuokkalan Graniitin painisalissa

Varustukseksi Budo-gi tai t-paita ja verryttelyhousut. Huomatkaa myös että painisalissa on käytettävä tabeja, tossuja tai sukkia.
Ikäraja 15 vuotta. Hinta 60 euroa (sisältää harjoittelumaksun toukokuun loppuun asti).
Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan alennukset mainittu yliopistoliikunnan sivuilla.
Lajin harjoittelu soveltuu sekä miehille että naisille, kokoon ja kuntoon katsomatta.

Lisätietoja: Marko Nahkuri, bujinkan.fi -palautelomakkeella tai puhelimitse 0400 799 359

Tervetuloa mukaan!

Peruskurssi 13.2. alkaen

Bujinkan Budô Taijutsun alkeiskurssi Helsingissä alkaa maanantaina  13.2. klo 17.

Kurssilla harjoitellaan lajin perusteita, eli otteista irtautumista, torjuntoja, lyöntejä ja potkuja, lukkoja, sekä oikeaoppista kaatumistekniikkaa (ukemi). Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kamppailulajeista, ja sopii sekä naisille että miehille. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta.

Kurssin harjoitukset ovat maanantaisin klo 17-18.30 ja perjantaisin klo 17-18.30.

Harjoittelupaikka on Bujinkan Dojo Helsinki, osoitteessa Elimäenkatu 20, 2.krs. Pääset helpoiten paikalle kävelemällä Elimäenkadulta ajoluiskan ylös ja kääntymällä takaoikealle kohti salin ovea.

Harjoitteluvarusteiksi riittää verkkarit, t-paita ja sukat (tai budo-gi).

Kurssin hinta on 75€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 50€).

Harjoittelua voi käydä kokeilemassa maksutta kaksi kertaa ennen jatkopäätöksen tekemistä. Kurssin lopuksi pidetään ensimmäinen vyökoe.

Lisätiedot: Tuomas Nikkinen (040-5320432) tai Tatu Tamminen (050-3400149)

Tervetuloa mukaan!

Older posts

© 2020 www.bujinkan.fi

Theme by Anders NorenUp ↑